Schippers, W.-Twee wegen, een doel

Artikel 1 van 72 Volgende
€ 5,00 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Twee wegen, een doel is weer een echte Schippers! Om in een adem uit te lezen. 
Dokter Waldens kan als dokter niet verdragen dat een homeopathische jonge arts zich in zijn omgeving vestigt en dat hij veel patienten aan hem verliest. Hij vindt deze geneeskunde maar kwakzalverij.
Zijn dochter evenwel voelt zich sterk tot deze arts aangetrokken. Wanneer Johan, de zoon van dokter Walens, door een op hol geslagen paard dodelijk verwond in de stijgbeugel hangt, houdt de homeopathische arts het dier tegen in de hoop de zoon van zijn collega te redden. Bij het waken bij deze stervende zoon worden zij beiden vrienden.
De dochter van 'De Stolzenhof' had trouw beloofd aan Johan. Na zijn dood besluit zij om niet te trouwen. Zij blijft in droefheid achter.
Sophie die van haar broer vernomen heeft dat Johan een schuld van 500 gulden had gemaakt bij de huzaren, besluit geld bij de heer Printers te lenen en deze schuld zo spoedig mogelijk af te lossen.
Het blijkt dat de reguliere n de homeopathische arts beiden n doel hebben, namelijk de genezing van de patint. Al heeft homeopathie geen schadelijke bijwerkingen, toch kan de reguliere geneeskunst niet gemist worden. Ze bewandelen twee wegen, maar hebben n doel.

Specificatie Omschrijving
Schrijver W. Schippers
Titel Twee wegen, een doel
Uitgever Groen
Plaats van uitgave Leiden
Jaar van uitgave z.j.
Aantal pagina's 106 blz.
Bijzonderheden Gebonden, naam voorin, in goede staat.
ISBN of EAN n.v.t.
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel