Kralingen, R. van-Altijd dienende (nieuw)

Artikelnummer: 9789055518678
Vorige Artikel 57 van 122 Volgende
€ 11,90 (inclusief 9% btw)

Altijd dienende van R. van Kralingen is een boek met Enkele facetten uit het leven van Anna Schot (1904-1991).
Anna Schot wordt op 30 augustus 1904 geboren in een eenvoudig vissersgezin. Al jong heeft zij indrukken van dood en eeuwigheid. Ze moet bekeerd worden, maar weet aanvankelijk geen andere weg dan door doen en laten. De Heere leidt haar echter verder, hoewel zij geen vrijmoedigheid heeft om uit te spreken wat haar ten diepste bezighoudt. Het drukt haar dat zij met een gesloten mond over de aarde moet gaan, maar de Heere is geen land van uiterste donkerheid. Op een morgen krijgt ze met kracht in haar ziel: ‘De zogenden zal Hij zachtkens leiden.’ Ze mag geloven dat de Heere haar leidt. Tijdens de gezelschappen en onder de prediking, inzonderheid van ds. J. Fraanje, krijgt ze veel geestelijk onderwijs.
Heel haar leven staat in het teken van de dienstbaarheid. Al op jonge leeftijd komen alle huishoudelijke taken op Anna neer. Als ze ouder wordt, reist ze het hele land door en helpt haar familie en vrienden waar dat nodig is. Zij komt dan ook in Goudswaard in de Hoeksche Waard.
Op zondag 22 december 1991 mag Anna, op zevenentachtigjarige leeftijd, het tijdelijke met het eeuwige verwisselen om in te gaan in de rust die er overblijft voor het volk van God.

Specificatie Omschrijving
Schrijver R. van Kralingen
Titel Altijd dienende-Facetten uit het leven van Anna Schot
Uitgever Gebr. Koster
Plaats van uitgave Barneveld
Jaar van uitgave 2016
Aantal pagina's 112 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789055518678
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel