Samrius, John-Savelberg 2000

Artikelnummer: 9789090134611
Artikel 24 van 31
€ 25,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De topkok Henk Savelberg vertelt in Savelberg 2000 over zijn leven en werk, afgewisseld met recepten.
Op het landgoed Vreugd & Rust, net buiten de dagelijkse drukte van de hofstad Den Haag, huist Restaurant- Hotel Savelberg. Op de menukaart staan de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken.
Chef-kok Henk Savelberg laat niets aan het toeval over; alleen het beste is goed genoeg voor zijn gasten. 

Schrijver
John Smarius en Clara Smarius-Dunselman

Titel
Savelberg 2000

Uitgever
Henk Savelberg

Plaats van uitgave
Den Haag

Jaar van uitgave
1999

Aantal pagina's
207 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, met stofomslag, in keurige staat.

ISBN of EAN
9789090134611

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel