-54%

Blackstock, Terri-Storm van geruchten (nieuw)

Artikelnummer: 9789029718806
Vorige Artikel 19 van 198 Volgende
€ 21,50 € 9,95 (inclusief 9% btw)

Storm van geruchten is het tweede deel in de Cape Refuge-serie van Terri Blackstock. Eerder verschenen Huis vol geheimen, later Oever van argwaan.
Er woedt een zware storm op het eiland Cape Refuge en op diverse plaatsen valt de stroom uit. Politieagent Matthew Cade wordt opgeroepen om het verkeer om te leiden om ongelukken te voorkomen. Terwijl hij in de stromende regen met zijn auto naar de andere kant van het eiland rijdt, schiet er opeens een man voor hem de weg op. Cade trapt direct op de rem, maar kan niet voorkomen dat hij de man raakt. De onbekende man overlijdt op de operatietafel aan zijn verwondingen... waaronder een schotwond.
Zonder iets van zich te laten horen, is agent Cade plotseling verdwenen. Een getuige beweert dat ze hem voor zijn verdwijning met een vrouw in een blauwe auto zag stappen. Als de aangereden man is geïdentificeerd, blijkt dat Cade is gesignaleerd met zijn echtgenote. Had Cade een relatie met deze getrouwde vrouw? Heeft hij haar man opzettelijk doodgereden? Blair Owens weigert de verdenkingen te geloven en is vastbesloten Cade te vinden. Maar daarvoor zal ze haar twijfels opzij moeten zetten en op God moeten leren vertrouwen. Hij kon weleens haar enige hoop zijn.
Deel twee in spannende serie vol romantiek.
Indrukwekkend plot vol actie.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Terri Blackstock
Titel Storm van geruchten
Uitgever Voorhoeve
Plaats van uitgave Kampen
Jaar van uitgave 2010 (tweede druk)
Aantal pagina's 398 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789029718806
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel