Kok, Jan de-...dit onderwijs ontvang' (deel 2) (nieuw)

Artikelnummer: 9789070697556
Vorige Artikel 29 van 109 Volgende
€ 17,50 (inclusief 9% btw)

Dit onderwijs ontvang-deel 2 van ds. J. de Kok, woorden uit de Heidelbergse Catechismus eenvoudig toegelicht.
Dit boek is speciaal voor jou. Waarom? Je hoort in de kerk vaak dat de dominee preekt uit de catechismus. Het kan natuurlijk ook dat de ouderling een preek leest. Achter in je psalmboekje kun je de catechismus vinden. Vaak zijn deze preken best moeilijk voor jou. Er worden woorden gebruikt die je niet begrijpt. Daarom heb ik dit boekje voor jou gemaakt. Ik weet niet of je het weet, maar de catechismus is verdeeld in 52 zondagen. Dus voor iedere zondag van het jaar is er een gedeelte. Nu heb ik uit ieder gedeelte steeds een woord gepakt en daar wat meer over verteld. Misschien wordt het dan wat duidelijker voor jou en begrijp je het in de kerk ook iets beter.
In dit boek worden (kern)woorden uit de Heidelbergse catechismus eenvoudig uitgelegd. Uit iedere zondagsafdeling is een woord genomen. Met veel herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven en bekende Bijbelse geschiedenissen brengt de auteur de (kern)woorden uit de zondagsafdelingen dichtbij de belevingswereld van het (jonge) kind. Meestal wordt het hoofdstuk afgesloten met een korte toepassing.
Het boek is opgedeeld in 52 hoofdstukken, gerelateerd aan de 52 zondagsafdelingen. Bij ieder hoofdstuk staat een kort Bijbelgedeelte vermeld wat bij het betreffende hoofdstuk gelezen kan worden. Per hoofdstuk staat ook een psalmvers in de berijming van 1773 en Datheen.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Jan de Kok
Titel ...dit onderwijs ontvang'-deel 2-Woorden uit de Heidelbergse Catechismus eenvoudig toegelicht
Uitgever Van Velzen
Plaats van uitgave Krabbendijke
Jaar van uitgave 2019
Aantal pagina's 110 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789070697556
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel