Heer, Ds. J.M.D. de-Opwekkingsmuziek (nieuw)

Artikelnummer: 9789087182496
Vorige Artikel 13 van 24 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)

Opwekkingsmuziek van ds. J.M.D. de Heer is een handzaam boekje waarin de schrijver teksten van bijv. Sela, Gerald Troost en Christian Verwoerd naast de Bijbel legt. 
Opwekkingsmuziek neemt harten van jongeren en volwassenen in. De muziek doet een appel op het gevoel. Teksten van Opwekkingsliederen, Sela, Gerald Troost en Christian Verwoerd raken harten. Mensen ervaren kracht en troost als ze zich onbegrepen en eenzaam voelen, of zich tekort voelen schieten. Velen vinden zo steun in opwekkingsmuziek. Deze muziek vindt in steeds meer kerken ingang, zowel in als buiten de eredienst.

Het is belangrijk om Gods Woord naast elk lied, dus ook naast opwekkingsmuziek te leggen. Hoe spreekt de Bijbel over emoties? Welke plaats hebben zonde en genade, schuld en verzoening in de Bijbel in in opwekkingsmuziek? Welk beeld van God, onszelf en Christus draagt opwekkingsmuziek over? Blijven Bijbelse kernzaken over als de emoties voorbij zijn? 
Ds. J.M.J. de Heer (1971) is predikant van de Gereformeerde Gemeente te Middelburg-Centrum. Hij verdiept zich al lange tijd in de evangelische beweging en schreef daarover de boeken 'De evangelische beweging' (2009) en 'Spiegel & Spanningsbron' (proefschrift, 2018).

Specificatie Omschrijving
Schrijver Ds. J.M.D. de Heer
Titel Opwekkingsmuziek
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Apeldoorn
Jaar van uitgave 2019
Aantal pagina's 96 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789087182496
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel