Mijnster, Bas-Liefde in meervoud

Artikelnummer: 9789033625992
Artikel 1 van 71 Volgende
€ 4,50 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Liefde in meervoud van Bas Mijnster is het vervolg op Liefde tot het uiterste van dezelfde schrijver. 
Anita Gelderen, die al zoveel heeft meegemaakt met haar eerste liefde, Bert Bruinsman - boeiend beschreven in Liefde tot het uiterste -, komen we in deze vervolgroman van Bas Mijnster eerst tegen als leerlingverpleegster in het ziekenhuis en later ook als vrijwilligster in het hospicehuis 'Refidim'.
Er ontstaat een speciale band tussen Anita en de M.S.-patiënt Geert Dam. Ze krijgt ook te maken met een euthanasie-aanvraag. Maar het belangrijkst is wel haar genegenheid voor de kleine Bemt Virtanen, wiens ouders bij een ongeluk zijn omgekomen.
Bijzonder spannend wordt het voor haar en haar ouders, als Bemt, ondanks een afschuwelijke dreiging, voorgoed een deel van haar leven wordt. Hierdoor leert ze ook haar levensgezel Jaap kennen.
Opnieuw een aangrijpend verhaal, waarin het niet alleen om het tijdelijk geluk gaat, maar ook gewezen wordt op het eeuwig heil, dat alleen in de Heere Jezus gevonden kan worden.
Brigadier en schrijver A.B. Mijnster is sinds 1975 werkzaam bij de Politie, eerst zes jaar op het land. Na opnieuw een zestal jaren als watercoördinator op de meldkamer in Driebergen, werkt hij thans als brigadier bij de Politie te water in Ridderkerk. Diverse zaken uit zijn inmiddels 25-jarige loopbaan leveren voldoende stof voor zijn boeken.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Bas Mijnster
Titel Liefde in meervoud
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Utrecht
Jaar van uitgave 1998
Aantal pagina's 278 blz.
Bijzonderheden Gebonden, naamplaatje voorin, iets scheefgelezen, verder in goede staat.
ISBN of EAN 9789033625992
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel