Thoene, Bodie & Brock-Schaduw over Shiloh

Artikelnummer: 9789024260874
Artikel 1 van 63 Volgende
€ 7,50 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

In Schaduw over Shiloh van Bodie en Brock Thoene probeert een Amerikaans gezin, met behulp van hun geloof, de problemen na de beurskrach in 1929 het hoofd te bieden.
Trudy verborg het hoofd van Birch in haar armen, streelde zijn haar en probeerde hem te troosten, hoewel ze zelf troost nodig had. 'We redden het wel', zei ze, denkend aan de tuin en de planken vol ingemaakt eten in de kelder. Hij antwoordde haperend: 'Ik kan maar niet begrijpen waarom, Trudy......Alles ging zo goed......ik dacht......ze kuste hem nogmaals. Even niet nadenken, Birch. Alles zal er beter uitzien als je een poosje uitrust. Hij nam haar in zijn armen. Jij en de kinderen, fluisterde hij in haar nek. Dat is alles wat telt, dat weet ik wel. Maar ik had je graag meer willen geven dan moeilijke tijden.
Niemand in Shiloh zal de ramp aankomen. Het waren zware tijden sinds de aandelenmarkt van Wall Street in 1929 was ingestort, maar de boeren waren ervan overtuuigd dat ze het met hard werken wel zouden redden. Volkomen onverwacht stort in 1931 de katoenmarkt in en begint de Grote Depressie. Beroofd van hun inkomen, bedrogen door geldschieters en getroffen door alle mogelijke tegenslag, moeten de families Trucker en Canfield worstelen om het hoofd boven water te houden.
Vertaald door Jeroen Kummer. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Bodie & Brock Thoene
Titel Schaduw over Shiloh
Uitgever Uitgeverij Kok
Plaats van uitgave Kampen
Jaar van uitgave 1997
Aantal pagina's 472 blz.
Bijzonderheden Gebonden, met stofomslag, in goede staat.
ISBN of EAN 9789024260874
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel