Zeeuw, P. de-Blijde boodschap voor blinde heidenen (nieuw)

Artikelnummer: 9789461151575
Vorige Artikel 220 van 222 Volgende
€ 15,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Blijde boodschap voor blinde heidenen bevat twee boeken van P. de Zeeuw JGzn. 
- Het slavinnetje van generaal Bakar
- Harold en Bonifatius

Het slavinnetje van generaal Baker: Koopman Bendi in Armenië wordt met zijn vrouw en bedienden vermoord door de woeste Iberiërs. Nunia, hun dochtertje van 16 jaar, blijft gespaard en wordt als slavin verkocht aan de heidense generaal Bakar. In deze omgeving komt zij steeds uit voor haar geloof in de Heere Jezus. Dit brengt haar soms in zeer moeilijke omstandigheden. Door haar grote trouw en wonderlijke gebedsgenezingen wordt zij het middel van de grote ommekeer in Iberië. Een ontroerend historisch verhaal uit de tijd van Constantijn de Grote.
Harold en Bonifatius: De wereld van het Germaanse heidendom was een wereld vol dreigende geheimzinnigheid. Te midden van priesters, Wodanseiken, mensenoffers en het feest van de zonnewende komt Bonifatius in de lage landen aan de zee om het licht van het Evangelie te brengen. Besloten wordt dat er een kerk gebouwd zal worden. Maar ineens staat het nog niet voltooide kerkgebouw in brand! Wie zou dat gedaan hebben?
Leerzame zendingsboeken voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. De verhalen berusten op waarheid en zijn daarom aanraders in de serie Historische verhalenserie voor jong en oud.

Specificatie Omschrijving
Schrijver P. de Zeeuw
Titel Blijde boodschap voor blinde heidenen
Uitgever De Ramshoorn
Plaats van uitgave Goes
Jaar van uitgave 2020
Aantal pagina's 135 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789461151575
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel