Sproles, Cindy-Milde regen

Artikelnummer: 9789023996736
Artikel 1 van 58 Volgende
€ 8,50 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Milde regen van Cindy Sproles is een opmerkelijke historische roman over de weg van bitterheid en pijn naar heilzame vergeving.
Als je jeugd overschaduwd wordt door een kwaadwillende vader, hoe kun je dan geloven in de vaderliefde van God?
Mercy Roller weet dat haar naam een leugen is. Haar jeugd wordt getekend door haar vader, die voorganger is maar zijn macht en positie misbruikt. In de kleine dorpsgemeenschap aan de voet van de Appalachen is er niemand die durft op te staan om Mercy te beschermen. Ook haar moeder, verstrikt in haar eigen gevoelens van angst en haat, doet niets. Als Mercy het heft in eigen hand neemt, met een schokkende confrontatie tot gevolg, wordt ze door haar moeder het huis uit gestuurd.
Radeloos zwerft Mercy over straat. Dan sluit ze zich aan bij een reiziger die onderweg is naar een gezin aan de andere kant van de berg. Tot haar verrassing is ze daar onvoorwaardelijk welkom, en gaandeweg ontdekt Mercy wat vertrouwen betekent. Zou er zelfs voor haar gebroken ziel rust te vinden zijn?
Cindy Sproles is auteur; ook treedt ze regelmatig op als gastspreker. Ze groeide op in de Appalachen en woont met haar gezin nog steeds in de bergen van Tennessee.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Cindy Sproles
Titel Milde regen
Uitgever Mozaïek
Plaats van uitgave Zoetermeer
Jaar van uitgave 2016
Aantal pagina's 320 blz.
Bijzonderheden Paperback, in goede staat.
ISBN of EAN 9789023996736
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel