Treben, Maria-Gezondheid uit de apotheek van God (nieuw)

Artikelnummer: 9783850681216
Vorige Artikel 36 van 41 Volgende
€ 19,95 (inclusief 9% btw)

Gezondheid uit de apotheek van God, raadgevingen en ervaringen met geneeskruiden door Maria Treben (1907-1991). 
Wie heeft er nooit gehoord van Zweedse kruiden? Maria Treben laat ons zien wat, onder de zegen van God, de natuur ons te bieden heeft.
'In een tijd, waarin een groot deel van de mensheid zich sterk van een natuurlijke levenswijze verwijdert en door hun verkeerde levensinstelling gevaarlijke ziektes op zich zien toekomen, moet we weer terugkeren naar onze geneeskruiden, die ons de lieve God in zijn goedheid sinds onheugelijke tijden schenkt.'
Maria Treben heeft zich als een van de belangrijkste pioniers van de kruidengeneeskunde een plaats in de geschiedenis veroverd. Velen vereerden haar als een heilige. Zij hield zich haar leven lang met geneeskruiden bezig en probeerde haar ervaringen met zoveel  mogelijk mensen te delen.
Na al de jaren is de populariteit van Maria Treben en haar werk niet gedaald. Haar boeken zijn door de toegenomen belangstelling voor alternatieve geneeskunde nog steeds actueel.
In haar belangrijkste werk 'Gezondheid uit de apotheek van God' worden 31 kruiden en hun genezende krachten, en hun mogelijke toepassingen als thee, tinctuur, pap, bad of sap, beschreven.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Maria Treben
Titel Gezondheid uit de apotheek van God
Uitgever Ennsthaler
Plaats van uitgave z.p.
Jaar van uitgave 2018
Aantal pagina's 198 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9783850681216
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel