Glashouwer, Ds. Willem J.J.-Waarom Jeruzalem?

Artikelnummer: 9789085201069
Artikel 1 van 80 Volgende
€ 12,50 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Waarom Jeruzalem? van ds. Willem J.J. Glashouwer gaat over Jeruzalem, de heilige stad voor wereldgodsdiensten, het brandpunt van de wereldgeschiedenis.
'De navel der aarde', zoals de Bijbel het zegt (Ez. 38:12). Het is de hoofdstad van de onafhankelijke Joodse staat Israël. Maar ook de stad van Jezus Christus' lijden, sterven, opstanding en wederkomst. 
In Waarom Jeruzalem? beschrijft ds. Willem J.J. Glashouwer vanuit de Bijbel en de actuele geschiedenis de plaats en betekenis van deze unieke stad op aarde. Hij belicht verschillende bijbels-theologische, historische en profetische aspecten. Dit boek gaat over de geestelijke wortels van Jeruzalem, over de Tempel en de berg Moriah vroeger, vandaag en in de toekomst. Over Jeruzalem en het Koninkrijk Gods, maar ook over Jeruzalem en de islam. Over de plaats van Jeruzalem in diverse eindtijdscenario's, en over Israël, Jeruzalem, Europa en de wereldpolitiek. Over Jezus en Zijn Joodse wortels. Over Jeruzalem en de vroege kerk. En over nog veel meer.
Het boek besluit met een chronologie van Jeruzalem in haar meer dan drieduizendjarige geschiedenis.
Ds. W.J.J. Glashouwer is predikant binnen de PKN. Als president van Christians for Israël International en als voorzitter van de European Coalition for Israël is hij actief betrokken bij het werk van Christenen voor Israël.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Ds. Willem J.J. Glashouwer
Titel Waarom jeruzalem?
Uitgever Barnabas
Plaats van uitgave Heerenveen
Jaar van uitgave 2011 (tweede druk)
Aantal pagina's 448 blz.
Bijzonderheden Paperback, in nieuwstaat.
ISBN of EAN 9789085201069
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel