Alting, Jaantje-d' Eenvoudigen wil God steeds gadeslaan (nieuw)

Artikelnummer: 9781291989755
Artikel 1 van 12 Volgende
€ 6,00 (inclusief btw)

d' Eenvoudigen wil God steeds gadeslaan, het leven en stervan van Jaantje Alting, geboren te Leerdam in 1932 en overleden te Ouddorp in 2011. 
Jaantje Alting leerde in haar jeugd de Heere zoeken. Ze heeft Hem ook mogen vinden en leren volgen. Maar in een weg die ze nooit had kunnen denken.
De weg des HEEREN gaat door de zee en Zijn pad door diepe wateren. Pijnlijke wegen voor de mens. De Schrift vergelijkt het karakter van Gods kinderen soms bij vogels. Jaantje was geen geestelijke arend in z'n hoge vlucht, ook geen eenzame mus op het dak. Jaantje was als een kanarie in een kooi.
In de hemel wachten haar overleden vrienden haar op. Gods kinderen hebben een wederzijdse band met degenen die in Christus ontslapen zijn.
Jaantje blonk uit in eenvoud, nederigheid en oprechtheid. Haar gebedsleven was innig. Een groot aantal mensen bracht ze bij de Heere in het gebed. Toen haar gevraagd werd, Jaantje, kunnen er nog een aantal bij? Antwoordde ze: Ja, er vallen er ook wel eens af. Jaantje verwachtte niet alleen de Stad die fundamenten heeft, maar verwachtte ook de vervulling van Gods beloften voor Zijn kerk op aarde.
Ze is ons tot voorbeeld.
Met een verslag van de begrafenis die geleid werd door ds. J. Roos. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Een vriend
Titel d' Eenvoudigen wil God steeds gadeslaan-Jaantje Alting
Uitgever De Gihonbron
Plaats van uitgave Middelburg
Jaar van uitgave 2013
Aantal pagina's 48 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9781291989755
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel