Wick Lori-Token Creek Trilogie

Artikelnummer: 9789064511400
Vorige Artikel 328 van 335 Volgende
€ 18,00 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Complete Token Creek trilogie van Lori Wick.
- Cassidy
- Sabrina
- Jessie

Cassidy: Montana, 1880
Cassidy Norton is naaister van beroep en heeft haar eigen winkeltje in Token Creek. Ze voelt zich erg gelukkig en op haar plaats temidden van de mensen van het bedrijvige grensstadje. Naast haar groeiende business heeft ze haar vrienden en geloofsgenoten. Maar Cassidy is niet opgegroeid in Token Creek en slechts enkele mensen weten iets van haar verleden en haar familie. Ze worstelt met een steeds terugkerende onrust in haar hart en als er onverwacht iemand voor haar neus staat, moet ze een beslissing nemen of ze al dan niet dingen uit haar verleden moet delen met de mensen die haar zo dierbaar geworden zijn. Daarmee neemt ze een risico. Zal Cassidy moed vinden om dat risico te nemen? En zullen haar eigen dromen uitkomen?
Sabrina: Denver, Colorado, 1880
Sabrina Matthews is een van de vele prostituees in deze ongeregelde stad. Ze voelt zich erg ellendig en wordt plots geconfronteerd met een politieagent die voor een klus naar de roze buurt is geroepen waar Sabrina woont en werkt. Hoewel ze weet dat het haar in moeilijkheden zal brengen, raakt ze bevriend met Danny Barshaw, de politieagent, en zijn vrouw Callie. Zij wijzen Sabrina een andere weg. Daardoor verlaat ze de roze buurt en begint een nieuw leven, een leven in Christus.
Maar de mannen uit Sabrina’s verleden weten haar te vinden. Er blijft weinig keuze over. Ze moet Denver verlaten en trekt op aanraden van Danny en Callie naar Token Creek. Het is een lange treinreis op weg naar een onzekere toekomst. In Token Creek vindt ze echter snel werk en ze wordt opgenomen in de plaatselijke kerkgemeenschap. Hoewel haar nieuwe buren ook prostituees zijn, heeft ze de prostitutie achter zich gelaten. Sabrina tracht ze echter een andere weg te wijzen.
En daarin is Sabrina niet de enige. Er is ook iemand anders die de mensen de weg naar Christus wijst en ze wordt verliefd op hem. Hoewel hij ook verliefd is op haar, is Sabrina ervan overtuigd dat zij niet goed genoeg is voor hem. Zou hij achter haar verleden komen? En als hij achter haar verleden komt, hoe zal hij daarop reageren?
Een vlot geschreven roman over gemaakte misstappen in het verleden en de vergeving die God en mensen bieden …
Jessie: Token Creek, 1884
Jessie Wheeler weet hoe ze voor haar dochters en voor zichzelf moet zorgen. De eigenaresse van de winkel in Taken Creek doet dat al sinds haar man bijna acht jaar geleden vertrok en haar alleen met de meisjes achterliet.
Seth Redding, Jessies man, heeft in die acht jaren, waarvan hij sommige in de gevangenis doorbracht, na kunnen denken. Terugkijkend op hun huwelijk, heeft hij spijt dat hij ze in de steek gelaten heeft. Het is inderdaad zo dat Jessie haar eigen manier had om dingen te doen en daarbij heel koppig kon zijn. Maar ze deelden ook hun liefde voor elkaar, zeker in de begintijd van hun huwelijk. Maar als hij toen had geweten, wat hij nu wist. ..
Seth is veranderd, maar zal hij ooit in staat zijn om Jessie dat te kunnen laten zien? Zal Jessie hem opnieuw toelaten in haar leven?
Het verhaal van Jessie laat de veranderende kracht van Gods liefde en vergeving zien.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Lori Wick
Titel Token Creek Trilogie
Uitgever Het Zoeklicht
Plaats van uitgave Doorn
Jaar van uitgave 2009-2011
Aantal pagina's 320 + 320 + 306 blz.
Bijzonderheden Paperbacks, in keurige staat.
ISBN of EAN 9789064511400
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel