Kraus Jr., Harry-Levenslicht

Artikelnummer: 9789462786554
Artikel 1 van 88 Volgende
€ 5,00 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

In de roman Levenslicht toont Harry Kraus (chirurg, schrijver en zendeling) hoe ver sommige mensen gaan in de naam van de wetenschap. 
Wanneer ambitie regeert en er zelfs levens worden opgeofferd voor maatschappelijke belangen, wanneer het kwaad wordt aanbeden: is er dan iemand die iets tegen deze duistere praktijken durft te ondernemen?
Brad Forrest is een jonge, overwerkte chirurg die het riskeert om alles - inclusief zijn mooie vrouw en zijn jonge zoon - te verliezen om een droomstap in zijn carrière te kunnen zetten.
Web Tyson, oprichter en hoofd van het prestigieuze Crestview Women's and Children's Health Center, is hard op weg om Surgeon General te worden - de hoogste positie in Amerika op het gebied van gezondheidszorg. Tenzij openbaar komt wat er gebeurt in kamer 525 van het Crestview Women's and Children's Health Center …
Dan is er ook nog Lenore Kingsley, de rijke voorzitter van een groot farmaceutisch bedrijf.
Deze drie personen botsen in een vreemde keten van gebeurtenissen waarvoor ze zelf niet hebben gekozen en die ze geen van allen het hoofd kunnen bieden. Wie is dan in staat om het verschil te maken?

Specificatie Omschrijving
Schrijver Harry Kraus Jr.
Titel Levenslicht
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Apeldoorn
Jaar van uitgave 2016
Aantal pagina's 503 blz.
Bijzonderheden Paperback, vouw in voorcover, verder in keurige staat.
ISBN of EAN 9789462786554
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel