Keulen, Eerwaarde heer D.J. van-'Waar is de HEERE?' (nieuw)

Vorige Artikel 7 van 12 Volgende
€ 16,50

'Waar is de HEERE?', met als ondertitel De roep van een ziener, vier tot verhandelingen omgewerkte preken van eerwaarde heer D.J. van Keulen over de ernst van deze tijd. 
Een crisis houdt de wereld in zijn greep. God heeft ons iets te zeggen. Een crisis houdt namelijk de Kerk van Nederland in zijn greep. Zijn we wakker geschrokken? 
De HEERE acht het de hoogste tijd. Hij doet er alles aan om ons slaperige bestaan heen en weer te schudden. Opdat we helder zouden zien hoe troebel ons leven is. Het is tijd voor verandering, voor vernieuwing. Laat de les van de tijd voor ons kerkmensen zijn: wij aan de kant, opdat de Heere Jezus weer in het midden zal staan. 
Voor ons aller leven is niets anders meer van belang dan Jezus Christus weer in het midden. Hij alleen kan ons zielsgelukkig maken. BIj Hem vindt al onze nood een oplossing. Hij is het naar Wie ons verdonkerd oog zoekt. 
Middenin de oordelen van onze tijd moge het de HEERE behagen Zijn licht te ontsteken. Dan zeggen we Job na: 'Met het gehoor des oors heb ik U gehoord: maar nu ziet U mijn oog. Daarom verfoei ik mij, en ik heb berouw in stof en as' (Job 42:5 en 6). 
Inhoud: 
Hoofdstuk 1-Gods Huis ingewijd n.a.v. 2 Kronieken 7:12-16
Hoofdstuk 2-Gods Huis ontwijd n.a.v. Jeremia 2:1-9
Hoofdstuk 3-Gods Huis bevrijd n.a.v. Mattheüs 21:12-17
Hoofdstuk 4-Gods Huis verblijd n.a.v Psalm 98:9

Specificatie Omschrijving
Schrijver Eerwaarde heer D.J. van Keulen
Titel 'Waar is de HEERE?'-De roep van een ziener
Uitgever Piet Paardenkooper
Plaats van uitgave Scherpenzeel
Jaar van uitgave 2021
Aantal pagina's 110 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN n.v.t.
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel