Doornenbal, Ds. J.T.-Hoogten en diepten

Artikelnummer: 9789033603938
Vorige Artikel 220 van 256 Volgende
€ 7,50
Voorraad 1 stuk

Hoogten en diepten, gemeentenieuws van Oene door ds. J.T. Doornenbal in de Hervormde Kerkbode in de classis Harderwijk, samengesteld door Lulof Dalhuisen.
Dominee Jacobus Teunis Doornenbal werd geboren op 29 november 1909 in Doorn en overleed op 16 april 1975 in Oene. Na zijn theologische opleiding in Utrecht diende hij de Hervormde Gemeenten van Woubrugge, Kesteren en Oene. Als Oener predikant schreef hij tal van artikelen in de Hervormde Kerkbode in de classis Harderwijk.
Verschillende hoogten en diepten uit het kerkelijk, gemeentelijk en ook uit zijn eigen leven werden daarbij op zeer bijzondere en boeiende wijze beschreven. De artikelen trokken wijd en zijd de aandacht.
Veel van deze zeer lezenswaardige artikelen zijn gebundeld in een viertal reeds eerder uitgegeven boeken. Het voorliggende boek is een aanvulling daarop en bevat nog niet eerder in boekvorm uitgegeven bijdragen van dominee Doornenbal.
Samensteller Lulof Dalhuisen heeft de artikelen geselecteerd, in chronologische volgorde gezet en ze van bijpassend opschrift voorzien. Tevens heeft hij een aantal exclusieve foto's aan het boek toegevoegd.

 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Ds. J.T. Doornenbal
Titel Hoogten en diepten-Gemeentenieuws van Oene in de Hervormde Kerkbode in de classis Harderwijk samengesteld door Lulof Dalhuisen
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Utrecht
Jaar van uitgave 1997 (tweede druk)
Aantal pagina's 412 blz.
Bijzonderheden Gebonden, kaal puntje, rug iets verschoten, geschenkwens voorin, in goede staat.
ISBN of EAN 9789033603938
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel