Foekens, Simone-Een nieuwe start (nieuw)

Artikelnummer: 9789033131097
Vorige Artikel 5 van 16 Volgende
€ 14,90 (inclusief btw)

Een nieuwe start van Simone Foekens is een gezellig paardenboek waarin Tamar vanuit het drukken Den Haag verhuist naar het rustige dorpje Huislo. 
De volgende keer zal ze het niet zo erg vinden om weer op Bella te rijden, al zou ze nog steeds graag op King of Milika...Baf! Voor ze het weet, ligt Tamar op de grond.
Tamar baalt. Voor het werk van haar vader moeten ze verhuizen van Den Haag naar het dorpje Huislo. En daar zit Tamar echt niet op te wachten. In Den Haag heeft ze leuke vriendinnen en kan ze altijd naar het strand en naar de winkels. In Huislo is het maar saai.
Haar zus Lydia vindt het juist leuk om te verhuizen. Ze maakt makkelijk nieuwe vrienden en heeft het er al snel naar haar zin.
Na een paar maanden moet Tamar tegen wil en dank toegeven dat het leven in Huislo toch wel meevalt. Tamar en Lydia hebben een fijne manege gevonden en leren al snel alle paarden kennen. Vooral Bella, het paard dat zo kalm lijkt, maar heel eigenwijs is.
Intussen gaat het op school steeds slechter met de cijfers van Tamar, tot haar klasgenoot Jens haar bijles gaat geven...
Lydia krijgt steeds meer contact met Michel, een oude vriend uit Den Haag. Kan ze er voor hem zijn, nu hij problemen heeft en zij ver weg woont?
Een leesboek voor de leeftijd van 9-12 jaar. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Simone Foekens
Titel Een nieuwe start
Uitgever Den Hertog
Plaats van uitgave Houten
Jaar van uitgave 2021
Aantal pagina's 188 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789033131097
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel