Vogelaar, L.-Van hulp en heil ons aangebracht (nieuw)

Artikelnummer: 9789463701259
Vorige Artikel 19 van 20 Volgende
€ 22,90 (inclusief btw)

Van hulp en heil ons aangebracht, uit het leven van Gerrie de Vries (1903-1998) uit Woudenberg, beschreven door L. Vogelaar. 
Gerrie de Vries voegde zich na haar bekering bij de Gereformeerde Gemeente in Scherpenzeel. Daar had ze veel omgang met ouderling B. Roest en zijn gezin. Met tal van Gods kinderen had ze contact: in Rijssen, in Rotterdam, in Zeist en op nog veel meer plaatsen. Ze ging bij hen op bezoek en ontmoette hen tijdens gezelschappen. In brieven en gesprekken gaf ze geestelijk onderwijs. Ook predikanten, uit verschillende kerkverbanden, behoorden tot haar vriendenkring.
Het leven van Gerrie de Vries was niet altijd gemakkelijk, maar ze mocht kennelijk Gods ondersteuning ervaren. Ze werd bijna 95 jaar. In haar levensavond ging ze vaak een smal en donker pad, maar wat de Heere had toegezegd, vertroostte haar: „En tot den ouderdom toe zal Ik Dezelfde zijn, ja, tot de grijsheid toe zal Ik ulieden dragen...”
Tijdens haar begrafenis werd gesproken over Jesaja 51:11: „Alzo zullen de vrijgekochten des HEEREN wederkeren, en met gejuich tot Sion komen; en eeuwige blijdschap zal op hun hoofd wezen; vreugde en blijdschap zullen zij aangrijpen, treuring en zuchting zullen wegvlieden.”
Rijk geïllustreerd en met uitgebreid plaats- en persoonsnamenregister. 

Schrijver
L. Vogelaar

Titel
Van hulp en heil ons aangebracht-Uit het leven van Gerrie de Vries

Uitgever
Gebr. Koster

Plaats van uitgave
Barneveld

Jaar van uitgave
2021

Aantal pagina's
201 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9789463701259

© 2010 - 2022 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel