-81%

Pakket Johanne A. van Archem, Gerda van Wageningen en Thea Zoeteman-Meulstee (nieuw)

Artikelnummer: 9789401915014
Artikel 11 van 20
€ 53,39 € 10,00 (inclusief btw)

Pakket met drie romans van Johanne A. van Archem, Gerda van Wageningen en Thea Zoeteman-Meulstee nu van € 53,39 voor € 10,-. 
De grote brand van Johanne A. van Archem speelt zich af in het Enschede van de jaren 1860.

Er komen veel vreemdelingen naar de dan nog kleine stad om te gaan werken in de textielindustrie. Hilde Kempers, een weduwe zonder kinderen, neemt Berthe Reuvers in de kost. Ze heeft al snel de indruk dat er iets met Berthe aan de hand is. Dan staat op een dag de stad in lichterlaaie en moet vrijwel iedereen opnieuw beginnen. Langzaam maar zeker wordt duidelijker wat het verhaal van Berthe is.
Johanne A. van Archem schreef met De grote brand een op historische feiten gebaseerde roman over de streek die zij het allerbest kent.
Rumoer op Dostie is een meeslepende historische streekroman van bestsellerauteur Gerda van Wageningen over de mooie, jonge Marina Goemans komt die uit een goede familie komt.
De familie heeft in de oorlogsjaren en daarna wel heel wat te verduren gekregen. Dat alles wil ze nu achter zich laten. Marina is klaar voor het leven, en dus ook voor de liefde. Aan gegadigden geen gebrek. Maar het geheim dat Marina met zich meedraagt, zou de liefde weleens in de weg kunnen staan.
Met Rumoer op Dostie doet Gerda van Wageningen waar zij in uitblinkt: een heerlijk verhaal vertellen dat toch historisch accuraat is. Het is het tweede, zelfstandig te lezen, deel in de Schouwen-trilogie, waarvan eerder het eerste deel Dostie verscheen.
Hoofdpersoon in Vertrouw op morgen van Thea Zoeteman-Meulstee is Judith, een jongvolwassen vrouw die het moeilijk heeft met de bemoeienis van haar moeder.
Dan ontdekt ze dat Magda niet haar biologische moeder is. Magda doet er alles aan om het vertrouwen van Judith terug te winnen. Simone, Judiths biologische moeder, moet steeds vaker denken aan haar afgestane dochter.
Alles komt samen in deze aangrijpende roman over verlies en vertrouwen. Na Nieuw begin en Moedig verder is Vertrouw op morgen het laatste, zelfstandig te lezen, deel in een prachtige trilogie van Thea Zoeteman-Meulstee.

Schrijver
Johanne A. van Archem, Gerda van Wageningen en Thea Zoeteman-Meulstee

Titel
De grote brand, Rumoer op Dostie en Vertrouw op morgen

Uitgever
Zomer & Keuning en Citerreeks

Plaats van uitgave
Utrecht

Jaar van uitgave
2017 en 2019

Aantal pagina's
216 + 214 +224 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, boeken zijn nieuw.

ISBN of EAN
9789401915014

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel