Wisse, Prof. G.-Uit den Verbondsschat

Vorige Artikel 310 van 320 Volgende
€ 7,50
Voorraad 1 stuk

Uit den Verbondsschat werd door professor G. Wisse geschreven om de lezer een handreiking te doen met betrekking tot de vele vragen die er altijd zijn over het verbond.
Waar veelal over het verbond wordt geschreven in elkaar bestrijdende zin, was het zijn behoefte om in te gaan op de rechte bevinding, beleving en beoefening van het verbond.
Met ernst dringt de auteur eropaan om toch vooral niet aan onze bondsbreuk voorbij te gaan en ons niet over te geven aan de van vijandschap en dood getuigende 'afknabbelings-kritiek'. Het is zijn hartelijke wens dat wij allereerst recht mogen verstaan wat het wil zeggen "midden in de dood te liggen", om daarna meer en meer te mogen leren welke schatten de Heere in het genadeverbond voor Zijn volk heeft besloten.
In dit waardevolle boek richt professor Wisse zich ook tot de ouders en wijst hij op hun ouderroeping en de pleitgrond voor hun kinderen; opdat zij hun kinderen in het recht Gods mogen leren kwijtraken. Dan immers zal God die kinderen in en uit genade teruggeven, en zullen ouders ze in Hem alleen bezitten.

Schrijver
Prof. G. Wisse

Titel
Uit de Verbondsschat

Uitgever
D.J. van Brummen

Plaats van uitgave
Dordrecht

Jaar van uitgave
1931

Aantal pagina's
109 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, in goede staat.

ISBN of EAN
n.v.t.

© 2010 - 2022 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel