Berg, Greetje van den-En toch...

Artikelnummer: 9789024216789
Vorige Artikel 23 van 399 Volgende
€ 6,50
Voorraad 1 stuk

En toch... is een dubbelroman van Greetje van den Berg met de volgende boeken:
- Zandkastelen
- Haar eigen keuze

Zandkastelen:
Het lijkt wel een sprookje: de schoonmaakster die trouwt met de chirurg. Helaas heeft het sprookje voor Heddy Heideveld ook zijn schaduwkanten. Paul heeft van haar geëist het contact met haar familie en haar milieu te verbreken en daarin heeft ze toegestemd. Ondanks hun wederzijdse liefde blijft het standsverschil wringen. Als Paul haar dan ook nog mishandelt, verlaat Heddy met haar kinderen het huis en begint de strijd om een nieuw bestaan op te bouwen. Ze krijgt steun van familie die ze zelf jarenlang links heeft laten liggen en ervaart dat ze verdriet en verbittering eerst moet verwerken. Dan pas kan ze aan een nieuwe relatie beginnen.
Haar eigen keuze:
Hanneke en Joost de Keijzer zijn ruim negen jaar getrouwd en hebben een fijn gezin. Joost is leraar en wanneer er een nieuwe lerares op school komt, voelt hij zich enorm tot haar aangetrokken. Hij kan Marleen niet uit zijn gedachten zetten. Hanneke wordt door iedereen gewaarschuwd, ze confronteert Joost er zelfs mee, maar ondanks zijn hardnekkig ontkennen ontdekt Hanneke de waarheid. Dit geeft enorme spanningen in het gezin. Dan komt het moment dat Hanneke voor de keuze komt te staan. Het valt haar moeilijk, maar het zal wel haar eigen keuze zijn...

Schrijver
Greetje van den Berg

Titel
En toch...

Uitgever
Kok

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
1999

Aantal pagina's
382 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, met stofomslag, naam voorin, in goede staat.

ISBN of EAN
9789024216789

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.