Wander, Nelleke-Schuilen in de schaduw (nieuw)

Artikelnummer: 9789087188313
Vorige Artikel 16 van 16
€ 13,95 (inclusief btw)

Nelleke Wander laat in de roman Schuilen in de schaduw zien dat ze gevoelens feilloos onder woorden weet te brengen en dat er ondanks zorgen en moeiten rust is voor wie de toevlucht mag nemen tot God Zelf. 
Hoe blij Rhodé ook is met haar baantje in een bakkerszaak, ze werkt er met gemengde gevoelens, want vaak voelt ze zich falen. Als Melle in haar leven komt, is ze gelukkiger dan ooit, al ziet ook hij al snel hoe ‘sterk én kwetsbaar’ ze is. De jonge orgelbouwer draagt Rhodé op handen, maar ook hij heeft zijn probleem, namelijk … zijn moeder.
Bij een poging om haar rijbewijs te halen, loopt Rhodé opnieuw tegen haar grenzen aan. Medisch onderzoek wijst vervolgens uit wat de oorzaak daarvan is. Hoe moet ze met dit stempel haar weg door het leven vinden? Gelukkig steunt Melle haar door dik en dun, maar dat valt ook voor hem niet altijd mee. En wat is er met zijn moeder aan de hand? Een jarenlange zoektocht volgt, waarbij Rhodé hindernissen moet nemen, die soms veel te hoog schijnen.

 

Schrijver
Nelleke Wander

Titel
Schuilen in de schaduw

Uitgever
De Banier

Plaats van uitgave
Apeldoorn

Jaar van uitgave
2022

Aantal pagina's
200 blz.

Bijzonderheden
Paperback, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9789087188313

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.