Sonnevelt, Ds. C.-Juwelen van genade in Nigeria (nieuw)

Artikelnummer: 9789464587821
Vorige Artikel 12 van 15 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)

Juwelen van Genade in Nigeria van ds. C. Sonnevelt bevat treffende getuigenissen van Gods genade uit de begintijd van de kerk in Izi. 
Dit boek gaat over juwelen; geen gewone juwelen, juwelen van zilver en goud, maar juwelen van genade. Het gaat over mensen die door de Heere zijn opgezocht en over de geboorte van een kerk in West-Afrika, de Nigeria Reformed Church. Het boek is geschreven door ds. C. Sonnevelt, voormalig zendingspredikant onder de Izi’s.
Het boek is opgebouwd uit drie gedeelten. Het bevat treffende getuigenissen over Gods genade, leerzame verhalen over aardige gebeurtenissen en persoonlijke gesprekken met mensen uit de begintijd van de kerk onder de Izi’s.
Als u dit rijk geïllustreerde boek koopt helpt u daarmee tegelijk de mensen in Nigeria, een land dat geplaagd wordt door aanhoudend geweld, hoge inflatie en grote armoede. De winst op dit boek is 5 euro. Dat bedrag maakt het mogelijk om de prijs van de Engelstalige editie te drukken. U koopt dus één boek voor uzelf en u maakt het mogelijk voor iemand in Afrika om het ook te kopen.
Uiteraard mag u ook meerdere exemplaren van dit boek bestellen. Het is zeer geschikt als geschenkboek voor vrienden, familie en – niet te vergeten – jonge mensen.
Lees ook de recensie van ds. J.A. Weststrate van de Stichting Bethlehem over Juwelen van Genade in Nigeria

Schrijver
Ds. C. Sonnevelt

Titel
Juwelen van Genade in Nigeria

Uitgever
Verloop drukkerij

Plaats van uitgave
Alblasserdam

Jaar van uitgave
2022

Aantal pagina's
219 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9789464587821

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel