Janse-Pieterman, Abigaïl-Een open boek (nieuw)

Artikelnummer: 9789033132162
Vorige Artikel 4 van 15 Volgende
€ 14,90 (inclusief btw)

Een open boek is een handreiking rondom openheid, Abigaïl Janse behandelt vanuit Bijbels oogpunt heel praktisch en eerlijk allerlei thema’s rondom openheid.
Als jij je kwetsbaar opstelt, hoef je je niet groter voor te doen dan je bent. Dat geeft ruimte om over je kwetsbare kanten open het gesprek aan te gaan. Het is belangrijk dat je je emoties en gevoelens durft te voelen en te uiten. Maar wat kan dat soms lastig zijn! Hoe je je hiervan bewuster kunt worden, lees je in dit boek.
Hoe kunnen we samen in onze relatie of in ons huwelijk voldoende emotionele verbondenheid ervaren? Hoe kunnen wij binnen ons gezin open praten over seksualiteit, huisgodsdienst, mediagebruik of over onze sterfdag? Hoe ga je om met kinderloosheid? Of met je kind dat worstelt met andersgeaard-zijn? Op welke manier kun je er zijn voor je ernstig zieke vriendin? Zomaar een greep uit de vragen die in dit boek zijn opgenomen.Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met enkele vragen om samen of in groepsverband te bespreken. Daarnaast zijn er in ieder hoofdstuk wat praktische handreikingen opgenomen.

Schrijver
Abigaïl Janse-Pieterman

Titel
Een open boek-Handreiking rondom openheid

Uitgever
Den Hertog

Plaats van uitgave
Houten

Jaar van uitgave
2023

Aantal pagina's
144 blz.

Bijzonderheden
Paperback, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9789033132162

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel