Levi, William O.-De Bijbel of de Bijl

Artikelnummer: 9789077669457
Artikel 159 van 448
€ 7,50
Voorraad 1 stuk

De Bijbel of de Bijl van William O. Levi is het meeslepende, waargebeurde verhaal over een man die er in slaagde Soedan te ontvluchten.
William Ochan Levi, een messiasbelijdende Jood uit een Afrikaanse stam, groeide op als vluchteling in de wildernis van Oeganda. Als tiener keerde hij terug naar zijn vaderland, waar hij te maken kreeg met vervolging, arrestaties en martelingen. Zijn wonderbaarlijke ontsnapping aan soldaten van de jihad vormde de eerste etappe van een odyssee, die uiteindelijk leidde tot een nieuw leven in de Verenigde Staten. 
Welke instrumenten moeten christenen gebruiken om de oorlog in Soedan en andere islamitische landen te bestrijden - de Bijbel of de Bijl? Lees in dit indrukwekkende boek hoever echte vergeving gaat en hoe de kracht van Christus' liefde ons in de meest uitzichtloze omstandigheden kan doen zegevieren. 
Een ontmoeting met de grondlegger van Stichting De Ondergrondse Kerk inspireerde William om Operation Nehemiah Missions International op te richten, een organisatie die zich vooral inzet om geest, ziel en lichaam van de Soedanezen die zoveel te lijden hebben gehad van de oorlog en de vervolgingen nieuw leven in te blazen. Als ook uw hart uitgaat naar de vervolgde kerk, dan mag u dit boek niet missen!

Schrijver
William O. Levi

Titel
De Bijbel of de Bijl-Het meeslepende verhaal over een man die er in slaagde Soedan te ontvluchten

Uitgever
Grace Publishing House

Plaats van uitgave
Veenendaal

Jaar van uitgave
2006

Aantal pagina's
261 blz.

Bijzonderheden
Paperback, in keurige staat.

ISBN of EAN
9789077669457

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel