-37%

Boeder, Andre en Ruissen, M.J.-Van kind tot kind deel 1 t/m 4 (nieuw)

Artikelnummer: 9789076466309
Vorige Artikel 30 van 204 Volgende
€ 31,80 € 19,95 (inclusief btw)

Van kind tot kind van Andre Boeder en M.J. Ruissen is een serie vol met puzzels, kleurplaten enz. rondom een bijbelverhaal. Zeer geschikt voor de zondagmiddag. 
Pakket vier delen, Oude en Nieuwe Testament

'God vordert, dat de naneef, eeuwenlang, van kind tot kind, dit onderwijs ontvang' (Ps. 78:3, berijmd). Opvoeders hebben de opdracht om Gods Woord aan kinderen te onderwijzen. Want: "'t Verbond met Abraham, Zijn vrind, bevestigt Hij van kind tot kind" (Ps. 105:5, berijmd). In dit besef is deze vierdelige serie totstandgekomen met in totaal 52 bijbelse vertellingen voor kinderen. Hierdoor is het mogelijk dat kinderen elke week een heel jaar lang met deze boeken werken.
Kinderen kunnen de verhalen zelf lezen, maar het is ook aan te aan te bevelen deze verhalen voor te lezen. Het niveau is afgestemd op de midden- en bovenbouw van de basisschool.
De woorden die in de woordzoekers weggestreept moeten worden zijn allemaal in de Bijbel terug te vinden. Al puzzelende worden kinderen bepaald bij woorden uit het Woord en de uitkomst is de kerngedachte van het verhaal.
Kinderen zullen het fijn vinden dat ze in dit boek mogen kleuren. Al kleurend kunnen dan de bijbelse verhalen nog eens worden overdacht.
Woordzoekers: Diny van Leeuwen-van Haaften
Kleurplaten: Mw. Bart-Nieuwenhuize

Specificatie Omschrijving
Schrijver Andre Boeder en M.J. Ruissen
Titel Van kind tot kind
Uitgever De Ramshoorn
Plaats van uitgave Goes
Jaar van uitgave 2002/2003
Aantal pagina's 47 blz. per deel.
Bijzonderheden Geniet, boeken zijn nieuw.
ISBN of EAN 9789076466309
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel