Wie is Boekenstek?


Webwinkelkeur

"Mijn ervaring is goed. Ik merk dat het hun aan het hart gaat."

Referentie 2015


Christelijke boeken

Ja, wie is Boekenstek?
Boekenstek is Pleun-Jan Heistek uit Goudswaard, echtgenoot van Afke en vader van zes kinderen. Op de foto hieronder staat hij de laatste hand te leggen aan een marktkraam. In de vrije uren is het kopen en verkopen van boeken een Pleun-Jan Heistek van Boekenstekleuke bezigheid. Overdag is krijt het gereedschap...

In 2002 ben ik begonnen met het aanbieden van boeken via Marktplaats. Dat was eigenlijk helemaal niet de planning...

We hadden net een huis gekocht in Goudswaard. En niet alleen een huis, ook twee oude boeken. Die had de vorige eigenaar in de garage laten liggen. De titels weet ik nu nog: 'Rotterdam, 650 jaar'  en 'Oude scheepsmotoren'. De boeken waren te mooi om weg te gooien. Via Marktplaats was een koper gelukkig snel gevonden. Dat ging boven verwachting en smaakte naar meer. 

Eerst maar eens in de boekenkast gekeken. De dubbele boeken gingen ook via Marktplaats naar een andere eigenaar. Van het één kwam het ander! Op een gegeven moment betrap je jezelf erop dat je overal naar boeken loopt te kijken. Op de rommelmarkt, bij de kringloop, op visite bij kennissen, in de winkelstaat enz. En steeds leverde het wel weer een paar boeken op. De rij om te verkopen werd steeds langer. 

Sinds 2009 hebben we een eigen webwinkel: Boekenstek. Je snapt het al, de rij boeken werd daardoor niet kleiner! 

Boekenstek garage.jpgOveral lagen boeken in huis, stapels hier, stapels daar. Dat was geen doen. Op een gegeven moment heb ik een fietsenschuur getimmerd, waardoor de halve garage vrij kwam. Een wand erin, stellingen aan de wanden en volstouwen maar. Niet te geloven hoe snel zo'n garage vol met boeken staat. 

Vol? Overvol! Overal boeken, boeken en nog eens boeken in de garage. En dan de vragen: 'Zou ik ook bij uw boeken kunnen kijken?' 'Nou, ja, eigenlijk kan dat niet, 't is daar niet zo netjes!' 'Ja, ik stap wel over de rommel heen.' En zo kwamen er ook mensen aan huis... De boeken werden dan in de kamer uitgestald. Dat was niet ideaal...

Gelukkig mogen we in 2013 een prachtige ruimte huren in Nieuw-Beijerland. 'Ik zeg u, mijn verhaal wordt eentonig' (om met Multatuli te spreken), ook die ruimte stond al snel tjokvol. 

In 2019 hebben we onze nieuwe ruimte betrokken in Goudswaard. Iedere vrijdagavond en zaterdagmorgen bent u hier van harte welkom om boeken te sneupen. 

Eigenlijk zou het verhaal nu ten einde zijn. Maar nee! Nooit verwacht, toch gekregen, 21 november zijn we voor het eerst op onze 'boekenzolder' in Moordrecht begonnen. Een tweede locatie, een nieuwe plaats, nieuwe kansen...  
Maar als u op de laatste link klikt, leest u dat het allemaal anders is verlopen dan gehoopt...

Boekenstek voor nieuwe en tweedehands christelijke boekenBoeken en Heistek hebben voor de naam Boekenstek gezorgd. Een stek is een plaats waar je je thuisvoelt. Of een plaats waar je wat kan vangen. Denk maar aan een visstek.
Misschien kun je je als bezoeker in beide betekenissen vinden. Kijk gerust rond op onze site. Hopelijk voel je je thuis op onze site. En wie weet, vang je wel wat! 

Boekenstek is dus een webwinkel met tweedehands, maar ook nieuwe christelijke boeken. Ons aanbod varieert van theologische boeken tot buitenlandse kookboeken.

Wilt u echt meer over ons te weten komen, lees dan de verhalen van de boekhandelaar op onze site. 

De service van Boekenstek

Boekenstek-GoudswaardEn wat maakt Boekenstek nu anders dan de 999 andere aanbieders van christelijke boeken? We hebben de voordelen van Boekenstek voor u op een rijtje gezet. 
Hoe ervaren klanten dat? Ook dat kunnen we laten zien. We zijn nl. aangesloten bij een keurmerk voor webwinkeliers: Webwinkelkeur. De klanten die een referentie achtergelaten hebben, geven Boekenstek gemiddeld een 9,8! Daar zijn we heel blij mee! Bekijk zelf de reviews maar. En ook in ons gastenboek schrijven klanten mooie reacties. 

En tot slot

En tot slot: Ervaar zelf het wat en hoe van Boekenstek. Stel je vraag over dat boek dat je al zolang zoekt. Kom gezellig langs om de boekensfeer proeven. Bestel gerust uw boek bij Boekenstek. Succes verzekerd!

Wilt u op de hoogte blijven van het Boekensteknieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan vanzelf alle nieuwe ontwikkelingen, aanbiedingen en acties in uw mailbox. 

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel