Boekentips juni 2022


boekentips-christelijke-boeken-juni-2022

Theologie
Gans begeerlijk
Gans begeerlijk is een schitterend vormgegeven uitgave van Uitgeverij Lucas Boeken te Tholen. Het meest schitterende aan deze uitgave is echter de inhoud: Zeven preken van de opwekkingsprediker Jonathan Edwards (1703-1758) over de heerlijkheid en uitnemendheid van Jezus Christus. Hij schittert op iedere bladzijde!
Prof. dr. W. van Vlastuin schrijft in het voorwoord: Als wij geestelijke kennis van de Heere Jezus hebben opgedaan, zullen we nooit genoeg krijgen van Hem en raken we op Hem nooit uitgekeken. 
Deze uitgave bevat een uitgebreide inleiding van prof. dr. A. Baars over ‘Edwards als prediker’ en een levensbeschrijving. Voor € 19,95 heeft u goud in handen. 

Theologie
Toegewijd leven 
Frances Havergal (1836-1879) was een vrouw met veel talenten, ze was muzikaal en had gevoel voor talen. Deze hartelijke,  levenslustige vrouw dichtte het lied ‘Keep my life and let it be, consecrated Lord to Thee’ (Neem mijn leven, laat het Heer’, toegewijd zijn aan Uw eer). Dit lied wordt ook nu nog over de hele wereld gezongen. 
Tijdens haar leven kreeg de dichteres veel vragen over de inhoud van dit lied. Die vragen over ‘toewijding’ beantwoordt Havergal in Toegewijd leven (Uitg. De Banier; € 17,95) vanuit de overtuiging dat een toegewijd leven zegen brengt voor jezelf en je omgeving. 

Kinderboeken
Iris en Ko
Drie superspannende boeken in één omnibus, dat is driedubbel dik leesplezier! Uitgeverij Columbus in Heerenveen heeft de eerste drie delen van de populaire, humoristische serie Detectivebureau Iris en Ko van veelschrijver Bert Wiersema in één bundel uitgebracht. 
Het bevat De ontmaskering van de fietsenvernieler, De supergeheime gemene meidenclub en Rovers op de rommelmarkt. Iris en Ko doen niet onder voor Sherlock Holmes. Soms gaat het wel anders dan ze van tevoren bedacht hadden. 
De sfeervolle illustraties van Wendelien van de Erve maken deze omnibus nóg levendiger. 
Iedereen van 8 jaar en ouder: rennen naar de boekhandel! 15 euro is geen geld. 

Sorteer op
© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel