Watson, Jean-De Christenreis van John Bunyan naverteld voor kinderen (nieuw)

Artikelnummer: 9789033123504
Vorige Artikel 373 van 415 Volgende
€ 16,50 (inclusief 9% btw)

De Christenreis van John Bunyan is voor kinderen verteld door Jean Watson. De tekst is door Marija Veldhoen-van Welie in voor de jeugd begrijpelijk Nederlands vertaald. 
Op een dag vindt Christen een oud boek op zijn zolder. Dat boek verandert zijn leven. Tot zijn grote schrik leest hij dat de stad Verderf verwoest zal worden. Maar niemand gelooft hem... Alleen en met een zwaar pak op zijn rug, vlucht Christen hals over de kop de stad uit. Dan begint een spannende reis naar veiligheid: eerst moet hij naar de smalle poort en daarna naar de Hemelse Stad. De wijze Uitlegger maakt duidelijk dat hij nooit van het smalle pad mag afwijken. Maar die weg is niet zonder gevaar... Overal liggen mensen op de loer die het op het leven van reizigers gemunt hebben. Zal het Christen ooit lukken om aan Reus Wanhoop en de draak Apollyon te ontkomen en de Hemelse Stad te bereiken?
Een eenvoudige navertelling van Bunyans bekende boek. Geschikt om kinderen kennis te laten maken met De christenreis. In kaders wordt de Bijbelse betekenis uitgelegd van de personen die in het verhaal voorkomen. De vele tekeningen in kleur en het bijzondere formaat maken het boek nog eens extra aantrekkelijk.
Voor kinderen vanaf 8 jaar. Zie foto 5 voor de oorspronkelijke Engelse versie. 
Zie ook de recensie in het Reformatorisch Dagblad

Specificatie Omschrijving
Schrijver Jean Watson en Marija Veldhoen-van Welie (vertaling)
Titel De Christenreis van John Bunyan voor kinderen verteld
Uitgever Den Hertog
Plaats van uitgave Houten
Jaar van uitgave 2010
Aantal pagina's 128 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789033123504
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel