Boston, Thomas (e.a.)-Nabij u is het Woord

Artikelnummer: 9789033127861
Vorige Artikel 8 van 66 Volgende
€ 9,50 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Nabij u is het Woord, dagboek bij de Bijbel, samengesteld en vertaald uit gedeelten van preken en geschriften van de Engelse en Schotse predikanten uit de zeventiende en de achttiende eeuw.
Met bijdragen van Joseph Alleine, Thomas Boston, Hugh Binning, Jeremiah Burroughs, Stephen Charnock, Ebenezer Erskine, Ralph Erskine, John Flavel, William Guthrie, Matthew Henry, Christopher Love, Thomas Manton, John Owen, Richard Sibbes, Robert Traill, Thomas Watson.
Het Boek der boeken ligt binnen handbereik open en het volle licht valt erop. Het is het Woord van Gods ontfermende genade voor verloren zondaren. Het is het Woord van Christus, Die in deze wereld kwam om te zoeken en zalig te maken dat verloren was. Het is het Woord dat de Heilige Geest toepast in de harten van bekeerden en onbekeerden, van jong en oud. Onmisbaar is dit betrouwbare richtsnoer voor het leven van ieder mens.
Samengesteld en uit het Engels vertaald door N.A. Eikelenboom. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Joseph Alleine, Thomas Boston, Hugh Binning, Jeremiah Burroughs, Stephen Charnock, Ebenezer Erskine, Ralph Erskine, John Flavel, William Guthrie, Matthew Henry, Christopher Love, Thomas Manton, John Owen, Richard Sibbes, Robert Traill, Thomas Watson
Titel Nabij u is het Woord-Dagboek bij de Bijbel
Uitgever Den Hertog
Plaats van uitgave Houten
Jaar van uitgave 2016
Aantal pagina's 380 blz.
Bijzonderheden Gebonden, geschenkplaatje voorin, in goede staat.
ISBN of EAN 9789033127861
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel