Hoogerwerf Holleman, R.-Zeven Jodinnen (nieuw)

Artikelnummer: 9789461150967
Vorige Artikel 20 van 49 Volgende
€ 14,95 (inclusief 9% btw)

Zeven Jodinnen is een boek van R. Hoogerwerf-Holleman waarin uitkomt dat God levens leidt. 
Ella Paulussen meldt zich aan bij de nieuwe tweejarige gidsenopleiding 'Jeschurunschool' in Jeruzalem. Al gauw komt ze in contact met het directeursgezin en maakt kennis met de oudste zoon Avram die dan nog zijn militaire dienstplicht vervult. De Zesdaagse Oorlog (1967) is dan net voorbij, maar het is nog steeds onrustig aan de fronten. Israël moet steeds paraat zijn.

Jacov, een vriend van Avram afkomstig uit de orthodoxe wijk Mea Shearim, raakt door een Palestijnse beschieting zwaargewond. Al zijn vrienden komen in het ziekenhuis om afscheid van hem te nemen. Het getuigenis van twee christelijke schoonmaaksters dat Jezus de ware Messias is, is het middel van zijn en Ella's bekering.
Ella moet steeds meer van het land Israël leren kennen om te kunnen gidsen. Bij een bezoek aan Nazareth grijpt haar de verwerping van Jezus in zijn woonplaats haar bijzonder aan.
Plotseling echter wordt haar studie onderbroken door de ziekte en het overlijden van haar vader. Na haar terugkomst belooft ze met Avram te trouwen en hem bij te staan in de oprichting van een nieuw reisbureau in Galiléa.

Specificatie Omschrijving
Schrijver R. Hoogerwerf-Holleman
Titel Zeven Jodinnen-Laat God uw Leidsman wezen
Uitgever De Ramshoorn
Plaats van uitgave Goes
Jaar van uitgave 2017
Aantal pagina's 175 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789461150967
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel