Liftin, Brian-Ontdek de Kerkvaders (nieuw)

Artikelnummer: 9789076596105
Vorige Artikel 60 van 122 Volgende
€ 19,90 (inclusief 9% btw)

Ontdek de Kerkvaders van Brian Liftin is een toegankelijke kennismaking met de kerkvaders, zoals Ignatius, Athanasius en Augustinus.
Hun geschriften en persoonlijk getuigenis vormen onze erfenis: een rijke familiegeschiedenis die ons aanspoort om voortdurend met God te leven.
De kerkvaders. Geen vlekkeloze heiligen, maar mensen die worstelen met vragen rond carrière, seksualiteit en de wereld om hen heen. In de cruciale eerste eeuwen van onze jaartelling stonden zij op om het evangelie van Jezus Christus te verduidelijken en te verdedigen. Want een helder zicht op de waarheid verandert mensenlevens.

Dr. Bryan Litfin is universitair docent aan het Moody Bible Institute in Chicago. Uitgebreid schetst hij tien toegewijde christenen uit de vroege kerk. Naast verwijzingen naar het Nieuwe Testament, kritische reflectie en actuele voorbeelden bevat ieder hoofdstuk een aantal verwerkingsvragen. Hierdoor is Ontdek de kerkvaders uitstekend geschikt voor bespreking in kleine groepen.De kerkvaders. Geen vlekkeloze heiligen, maar mensen die worstelen met vragen rond carrière, seksualiteit en de wereld om hen heen. In de cruciale eerste eeuwen van onze jaartelling stonden zij op om het evangelie van Jezus Christus te verduidelijken en te verdedigen. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Brian Liftin
Titel Ontdek de Kerkvaders
Uitgever Navigators Boeken
Plaats van uitgave Driebergen
Jaar van uitgave 2016
Aantal pagina's 378 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789076596105
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel