Baan, Jacques van de-Paniek (nieuw)

Artikelnummer: 9789033129001
Vorige Artikel 3 van 49 Volgende
€ 19,90 (inclusief 9% btw)

Paniek van Jacques van de Baan stelt een uiterst actueel probleem aan de orde waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben, maar waar weinig besef van is.
We staan dag en nacht bloot aan iets waardoor de volksgezondheid wellicht ernstig in gevaar is. Er gaan steeds meer wetenschappelijke stemmen op om het gevaar te keren, maar tot op heden blijft de Nederlandse politiek doof, in tegenstelling tot veel andere landen. Dit boek baseert zich op veel feiten en wetenschappelijke onderzoeken welke verwerkt zijn in het verhaal. Middels een bronvermelding worden de feiten onderbouwd.
Nederland wordt overspoeld door een golf van hersenvliesontsteking, hoofdpijn en oververmoeidheid. Dieren worden agressief en vallen mensen aan. Reinier Visser, analist bij de veiligheidsdienst, staat voor een raadsel. Dat raadsel wordt groter als op de Noordzee onverklaarbare dingen gebeuren en schepen zonder aantoonbare reden zinken. Als de problemen zich na enige tijd uitbreiden naar andere landen ontstaat er paniek.
Reinier gaat met een team analisten achter de schermen op zoek naar de oorzaak en hij stuit op een uiterst gevoelige zaak met invloeden tot op het hoogste niveau. Zijn zus Rosalyn werkt als onderzoeker in het UMC en zij doet een uiterst gevoelige ontdekking waarmee ze Reinier helpt in zijn zoektocht naar de oorzaak. Rosalyn komt in ernstige problemen als ze in Amerika een onderzoeksstation bezoekt.
Jasmijn Hoogendijk, vriendin van Reinier, doet als wetenschapper onderzoek op de Noordzee en zij stuit op de oorzaak van de problemen op zee. Een dreiging die werkelijkheid wordt en de kustlanden van West Europa in dodelijk gevaar brengt. Als de oorzaken van de problemen aan land en op zee samenkomen en escaleren is de paniek niet te overzien.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Jacques van de Baan
Titel Paniek-Verwacht het onverwachte
Uitgever Den Hertog
Plaats van uitgave Houten
Jaar van uitgave 2018
Aantal pagina's 314 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789033129001
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel