Kersten, Ds. G.H., Wisse, Prof. G. (e.a.)-Verheft de Banier (nieuw)

Artikelnummer: 9789461151278
Vorige Artikel 99 van 216 Volgende
€ 28,45 (inclusief 9% btw)

Verheft de Banier, twee bundels tijdredes voor de SGP n.a.v. het 100-jarig bestaan in 2018. 
Anno 2018 is voor de SGP een bijzonder jaar. Het is dan 100 jaar geleden dat de partij te Middelburg opgericht werd. Vandaar een 2-tal bundels met elk 6 SGP-tijdredes, gehouden in de afgelopen 100 jaar.
Hierin zijn ook opgenomen de bijdragen van een tweetal predikanten - ds. G.H. Kersten en ds. G. Wisse - die aan de wieg van de SGP stonden. Dominee G.H. Kersten is de medeoprichter van de partij en professor dominee G. Wisse staat bekend vanwege de vele drukbezochte tijdredes die hij hield in het hele land.
Met de verschijning van deze twee tijdredebundels willen we een banier opheffen. Gods Woord is het juiste richtsnoer voor leer en leven. Deze herdenkingsboeken zijn aanraders voor allen die de SGP een warm toedragen en hen die zich in het gedachtegoed van de partij willen verdiepen. De preken kunnen in de gemeenten ook tot stichting gelezen worden.
Deel 1: Voorwoord: ds. A. van Heteren, Ds. G.H. Kersten, Ds. A.T. Huijser, Ds. G.M. de Leeuw, Ds. C. Sonnevelt, Ds. A. Verschuure en Ds. A.F.R. van de Veen.
Deel 2: Prof. G. Wisse, Ds. J. de Bruin, Ds. D.J. Budding, Ds. D. Heemskerk, ​Ds. F. Mallan (meditatie), Ds. A. Schultink en Ds. J.A. Weststrate.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Ds. A. van Heteren, Ds. G.H. Kersten, Ds. A.T. Huijser, Ds. G.M. de Leeuw, Ds. C. Sonnevelt, Ds. A. Verschuure, Ds. A.F.R. van de Veen, Prof. G. Wisse, Ds. J. de Bruin, Ds. D.J. Budding, Ds. D. Heemskerk, ​Ds. F. Mallan en Ds. A. Schultink
Titel Verheft de Banier-Bundel tijdredes 100 jaar SGP-Ds. G.H. Kersten en andere predikanten
Uitgever De Ramshoorn
Plaats van uitgave Goes
Jaar van uitgave 2018
Aantal pagina's 155 + 138 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boeken zijn nieuw.
ISBN of EAN 9789461151278
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel