-37%

Hul, J. van 't en Valen. L.J. van-Op reis door de Schotse kerkhistorie (nieuw)

Artikelnummer: 9789033632112
Vorige Artikel 26 van 69 Volgende
€ 19,95 € 12,50 (inclusief 9% btw)

Op reis door de Schotse kerkhistorie van J. van 't Hul en L.J. van Valen brengt de lezer (en kijker) in de voetsporen van Boston, Comrie, de Erskines, McCheyne en vele anderen. 
Het woonhuis van John Knox, de kerken van de Erskines, het eiland Bass Rock waar trouwe predikanten werden vastgehouden, of het graf van McCheyne. Het is er allemaal nog. In Schotland is vijfhonderd jaar kerkgeschiedenis nog tastbaar aanwezig, in kerken en zerken, in hout en steen. Dit boek wil een reis- en leesboek zijn. Een reisboek om een nauwkeurig uitgestippelde route te volgen langs twintig belangrijke locaties. En een leesboek over vijfhonderd jaar Schotse kerkgeschiedenis. Over bisschoppen en covenanters, brandstapels en galgen, maar vooral over de grote daden des Heeren, juist in Schotland.
J. van ’t Hul is kerkredacteur bij het Reformatorisch Dagblad en maakte veel reizen door Schotland. Hij geeft een impressie van de kerkhistorische plaatsen in dit boek. L.J. van Valen is deskundige op het gebied van de Schotse kerkgeschiedenis. Van zijn hand zijn de historische achtergronden na elk hoofdstuk.
Een schitterend full-color-book. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver J. van 't Hul en L.J. van Valen
Titel Op reis door de Schotse kerkhistorie
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Apeldoorn
Jaar van uitgave 2013
Aantal pagina's 256 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789033632112
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel