Vuuren, A.C.H. van-De Christenreis verteld en uitgelegd voor kinderen (nieuw)

Artikelnummer: 9789076306261
Vorige Artikel 371 van 415 Volgende
€ 15,00 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Jongens en meisjes, honderden jaren geleden heeft dominee John Bunyan eens een heel mooi boek geschreven. Je weet misschien wel hoe het heet: De Christenreis.
Christen die op reis ging naar de Hemelstad. Het was geen gemakkelijke reis. Christen heeft heel veel meegemaakt. Moeilijke, spannende en verdrietige dingen. Maar ook hele fijne en goede dingen. Eindelijk is hij aangekomen in het heerlijke land van Immanuël.Misschien ben je nu nieuwsgierig. Waarom ging Christen op reis? Wat gebeurde er allemaal onderweg? Wat was er dan zo moeilijk? En wat was er fijn onderweg? En... reis ik op dezelfde weg als Christen?
Het boek is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het is zo geschreven dat kleine kinderen al veel kunnen begrijpen. Maar ook grotere kinderen en ouderen zullen het mooi vinden om de reis op deze begrijpelijke manier te volgen.
Na elk hoofdstuk is er een korte uitleg. Ook staan er bij elk hoofdstuk een paar vragen, en een of meer psalmverzen om te zingen.Je kunt met elkaar afspreken om elke week een hoofdstuk uit dit boek te lezen. Bijvoorbeeld op zaterdag of zondag. Zo kun je samen wel een jaar lang bezig zijn met deze bijzondere reis.Ik hoop dat de Heere dit boek wil zegenen aan je hart.' 

Voorzien van prachtige kleurenillustraties van Adri Burghout

Specificatie Omschrijving
Schrijver A.C.H. van Vuuren
Titel De Christenreis verteld en uitgelegd voor kinderen
Uitgever John Bunyanstichting
Plaats van uitgave Barneveld
Jaar van uitgave 2011
Aantal pagina's 383 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789076306261
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel