Watson, Jean-Corrie ten Boom (nieuw)

Artikelnummer: 9789491935084
Vorige Artikel 369 van 411 Volgende
€ 8,99 (inclusief 9% btw)

Corrie ten Boom, de verzetsheld die heeft gestreden tegen onrecht, geschreven door Jean Watson, is een boek met een missie.
Dit boek laat kinderen ontdekken wat Corrie ten Boom meegemaakt heeft voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog en ze leren te zien hoe God door alle tegenslagen heen, zegent en voorziet in wat nodig is.
Het verhaal van Corrie ten Boom heeft miljoenen mensen over de hele wereld geïnspireerd.
Dit deel uit de serie Superhelden uit de kerk vertelt over over het roerige leven van deze uitzonderlijke christelijke vrouw. Vanaf haar kindertijd in Haarlem en de moeilijke tijd in de oorlog en de concentratiekampen. Tot aan haar werk als evangelist en de vele mensen die zij heeft bereikt met haar boodschap van hoop en vergeving.
Dit spannende boek vol hoop en overwinning zal je helpen om deze veelgeprezen vrouw te leren kennen en te zien hoe God door alle tegenslagen heen, zegent en voorziet in wat nodig is.
Jean Watson is een getalenteerd schrijver. Na haar tijd als onderwijzeres heeft ze zich toegelegd op het schrijven van lesmateriaal voor godsdienstlessen en zondagscholen. Haar verhalen zijn ook uitgezonden via radio en televisie.
Dit boek is oorspronkelijk verschenen in het Engels als The Watchmaker's daughter

Specificatie Omschrijving
Schrijver Jean Watson
Titel Corrie ten Boom-De verzetsheld die heeft gestreden tegen onrecht
Uitgever CLC Publicaties
Plaats van uitgave Apeldoorn
Jaar van uitgave 2018
Aantal pagina's 234 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789491935084
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel