Heugten, Gert-Jan van-Hoe zit het met de ouderdom van de aarde? (nieuw)

Artikelnummer: 9789059991217
Artikel 21 van 48
€ 12,50 (inclusief btw)

Hoe zit het met de ouderdom van de aarde? is een makkelijk te lezen boek van Gert-Jan van Heugten over schepping en evolutie. 
Hoe zit het met...? i
s een nieuwe serie van Uitgeverij Gideon rondom de thematiek van schepping en evolutie. De boeken worden geschreven door Gert-Jan van Heugten (Weet Magazine & WaaromSchepping), voorzien van aansprekende illustraties door Arjen Niezen (Cartoonsenzo & Gideon) en zijn uitstekend geschikt voor gebruik op scholen en in jeugdgroepen. Het eerste deel heeft als thema: De ouderdom van de aarde. Want... hoe je denkt over
de ouderdom van de aarde, is voor veel mensen bepalend voor hoe ze over God denken... en over zichzelf.
Ken Ham, directeur van de organisatie Answers in Genesis, zei ooit: 'Hét grote verschilpunt tussen schepping en evolutie is de factor tijd'. Tot de 18e eeuw geloofden de meeste mensen, op basis van Bijbelse gegevens, in een jonge aarde van maximaal 10.000 jaar oud. Tegenwoordig gaan evolutionisten uit van een ouderdom van 4,54 miljard jaar. Dat betekent dat in de afgelopen 300 jaar de aarde meer dan 400.000 keer ouder is geworden. Hoe is die gedachte ontstaan? Welke dateringsmethoden zijn er om de ouderdom van de aarde te berekenen? Wat vertellen sporen van menselijk leven ons over hoe oud de aarde is? Hoe sterk zijn de papieren van een jonge aarde eigenlijk of wordt het tijd dat we als christenen onze visie door de wetenschap laten bijstellen? Lees De ouderdom van de aarde en oordeel zelf.

Schrijver
Gert-Jan van Heugten

Titel
Hoe zit het met de ouderdom van de aarde?

Uitgever
Gideon

Plaats van uitgave
Hoornaar

Jaar van uitgave
2018

Aantal pagina's
127 blz.

Bijzonderheden
Paperback, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9789059991217

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel