-53%

Beek, Ina van der-Door het water (nieuw)

Artikelnummer: 9789020534610
Vorige Artikel 9 van 197 Volgende
€ 15,00 € 6,99 (inclusief btw)

Door het water is een streekroman over de Watersnood van 1953 van de populaire romanschrijfster Ina van der Beek. 
Tijdens een stormachtige nacht begin 1953 worden in het huis van de Zeeuwse Kees en Elsa twee jongetjes geboren: Pieter, zoon van Elsa, en Simon, zoon van een onbekende vrouw, die later in de nacht verdrinkt.
Het contrast tussen hun beide levens is groot. Pieter groeit op tot een leuke, actieve jongen. Eén ding zit hem dwars: hij kan en wil niet voldoen aan de dromen van zijn vader, die een goede studie en een kantoorbaan voor hem in gedachten heeft. Keer op keer botsen ze, tot Pieter uit huis gaat en zijn eigen leven begint.
Simon is anders dan zijn broers en zou graag verder studeren. Als hij erachter komt dat zijn echte moeder bij zijn geboorte is overleden, trekt hij zijn eigen plan. Hij gaat studeren, trouwt en wordt predikant. In zijn eerste gemeente komt hij in contact met Elsa. Als zij in het kerkblad leest dat Simon op 1 februari jarig is, breekt het koude zweet haar uit. Zou het waar kunnen zijn...?
Ina van der Beek debuteerde in 2006 met de roman Ongrijpbare schaduw. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste familieromanauteurs van Nederland.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Ina van der Beek
Titel Door het water-Streekroman
Uitgever Zomer & Keuning
Plaats van uitgave Utrecht
Jaar van uitgave 2014
Aantal pagina's 224 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789020534610
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel