Baan, Jacques van de-Prooi

Artikelnummer: 9789033124679
Artikel 1 van 128
€ 7,50
Het artikel is uitverkocht.

Prooi van Jacques van de Baan is een thriller over de gevolgen van genetische manipulatie. 
Andrew Smith heeft als commando vele missies uitgevoerd in brandhaarden over de hele wereld. Onder geheimzinnige omstandigheden is hij uit actieve militaire dienst ontslagen en als politieman gestationeerd in het Canadese Waterton - een rustig dorpje in het natuurgebied aan de Amerikaanse grens. 
Rond middernacht wordt Waterton geconfronteerd met een uitzonderlijk natuurverschijnsel. Bovendien worden de bewoners opgeschrikt door een angstschreeuw die het ergste doet vermoeden. Iets is Waterton binnengedrongen. 
Al snel blijkt dat een toenemend aantal slachtoffers te betreuren is. Mensen verdwijnen onder onverklaarbare omstandigheden en laten sporen achter die duiden op extreem geweld. In de chaos die ontstaat, neemt Andrew de leiding van het dorpje op zich.
Susan Vanderbilt verricht baanbrekend wetenschappelijk werk bij een bacteriologisch onderzoek. Zij is onder de indruk van haar plaatsgenoot Andrew Smith en biedt hem haar hulp aan bij het oplossen van de mysterieuze gebeurtenissen. Hun samenwerking leidt tot meer dan het vaststellen van de schokkende feiten. 

Schrijver
Jacques van de Baan

Titel
Prooi

Uitgever
Den Hertog

Plaats van uitgave
Houten

Jaar van uitgave
2012

Aantal pagina's
319 blz.

Bijzonderheden
Paperback, vlek op bladsnede, leesvouw in rug en vouw in voorcover, verder goed.

ISBN of EAN
9789033124679

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel