Luycx, Carla-Opvoeden met Stephen Coveys 7 eigenschappen (nieuw)

Artikelnummer: 9789047006367
Vorige Artikel 19 van 26 Volgende
€ 20,99 (inclusief btw)

Opvoeden met Stehpen Coveys 7 eigenschappen van Carla Luycx is het boek voor ouders en leraren, een must have voor alle opvoeders van Nederland.
Vindt u het belangrijk dat kinderen zich gedragen volgens de sociale normen, maar zich wel ontwikkelen vanuit hun eigenheid? Wilt u dat ze zich bewust zijn van hun eigen talenten en die inzetten om verbinding met anderen te maken? Start dan met opvoeden op basis van Stephen R. Coveys theorie van 'De zeven eigenschappen', want dat werkt echt! Basisschooldirecteur Carla Luycx werd gegrepen door de theorie van de zeven eigenschappen toen ze zelf deelnam aan een managementopleiding. Deze klassieker inspireert al meer dan 25 jaar miljoenen mensen over de hele wereld om hun leven te verbeteren. Luycx raakte ervan overtuigd dat Coveys theorie ook werkt voor kinderen om hen zelfstandig en sociaal te maken en startte een succesvolle school op basis van dit concept.
Dit boek laat met veel praktische voorbeelden zien wat de zeven eigenschappen precies inhouden, hoe je ze kunt inzetten bij de opvoeding en op welke manier ze de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren bevorderen. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Carla Luycx
Titel Opvoeden met Stephen Coveys 7 eigenschappen-Het boek voor ouders en leraren
Uitgever Business Contact
Plaats van uitgave Amsterdam/Antwerpen
Jaar van uitgave 2016 (vierde druk)
Aantal pagina's 221 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789047006367
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel