Covey, Sean-De 7 eigenschappen van happy kids (nieuw)

Artikelnummer: 9789047002192
Vorige Artikel 7 van 26 Volgende
€ 18,50 (inclusief btw)

De 7 eigenschappen van Happy Kids van Sean Covey is een (h)eerlijk verhaal voor kinderen, met opvoedkundige tips voor de ouders.
Dit kleurrijke prentenboek is voor kinderen van vier tot acht jaar en is gebaseerd op de wereldwijde bestseller De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey.

Maak kennis met de kids van Zeveneik: Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Goof de Beer, Steven Stekelvarken, Ed en Elsie Eekhoorn en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller en samen beleven ze heel veel avonturen. Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen socialer en gelukkiger maken. Naast het verhaal kan dat met behulp van Het ouderhoekje (tips om de eigenschappen uit te leggen), Samen praten (lijstjes met vragen ter discussie) en Babystapjes (kleine stappen om de eigenschappen in praktijk te brengen). Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze ontwikkelen vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid.
Sean Covey is de zoon van Stephen R. Covey, auteur van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Sean Coveys eerder verschenen boek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! verkocht wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren en werd in meer dan vijftien landen vertaald.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Sean Covey
Titel De 7 eigenschappen van happy kids
Uitgever Business Contact
Plaats van uitgave Amsterdam
Jaar van uitgave 2018
Aantal pagina's 95 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789047002192
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel