Granzotto, Gianni-Christoffel Columbus

Artikelnummer: 9064811598
Vorige Artikel 18 van 85 Volgende
€ 8,50 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Christoffel Columbus, een biografie van deze bekende figuur uit de geschiedenis, beschreven door de briljante Italiaanse journalist Gianni Granzotto. 
Christoffel Columbus, één van de grootste en bekendste figuren uit de menselijke geschiedenis, was tijdens zijn leven geen beroemd man. Hij was bescheiden en van eenvoudige komaf en bij zijn landing op Amerika, geloofde hij niet dat hij een nieuw continent had ontdekt, hij liet zijn matrozen zelfs zweren te vertellen dat ze in Indië voet aan wal hadden gezet. Uiteindelijk stierf deze grote ontdekker als een ziek en verbitterd, maar strijdlustig man.
De briljante Italiaanse journalist Gianni Granzotto (1914-1985) maakte voor deze biografie de hele ´onsterfelijke reis´ van zijn held na en ontdekte zo wat een grandioze onderneming de tocht in de vijftiende eeuw moet zijn geweest. Ondanks zijn bewondering voor de persoon en de prestatie van Columbus, heeft Granzotto in dit meeslepende boek voldoende afstand genomen om de geschiedenis te kunnen vertellen zoals zij is.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Gianni Granzotto
Titel Christoffel Columbus-Een biografie
Uitgever Kwadraat
Plaats van uitgave Utrecht
Jaar van uitgave 1992
Aantal pagina's 368 blz.
Bijzonderheden Paperback met flappen, in prima staat.
ISBN of EAN 9064811598
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel