Archem, Johanne A. van-De advertentie

Artikelnummer: 9789059771727
Artikel 1 van 294 Volgende
€ 3,50
Het artikel is uitverkocht.

Na het overlijden van haar vader, blijft de jonge Jantine Habers, hoofdpersoon in De advertentie van Johanne A. van Archem, met grote schulden achter.
Zonder testament moet het weinige wat er is, worden verkocht, omdat haar broer en zus hun erfdeel opeisen. En dat terwijl haar vader jaren heeft geleefd van Jantines inkomen. Grietje Boerkamp, de buurvrouw van Jantine spreekt er schande van en Mannes Koolhof, de rijke boerenzoon, waarmee Jantine al sinds haar jeugd bevriend is, helpt waar hij kan, maar weet ook dat er geen oplossing is.
In haar wanhoop besluit Jantine in te gaan op een advertentie van een oud-dorpsgenoot uit Canada die een echtgenote zoekt! Maar is dat een oplossing die haar rust geeft?
Johanne A. van Archem uit Nijverdal schreef al vele Twentse streekromans, waarin ze haar kennis over de Twentse cultuur van de vorige eeuw met de lezer deelt. Eerder verscheen ook Dreigende verte, Het vijfde gebod en Mensen van de grens.

Schrijver
Johanne A. van Archem

Titel
De advertentie

Uitgever
VCL-serie

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
2007

Aantal pagina's
214 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, met stofomslag, in goede staat.

ISBN of EAN
9789059771727

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.