-33%

Ouweneel, Dr. Willem J.-De schepping van God (nieuw)

Artikelnummer: 9789063535292
Vorige Artikel 96 van 163 Volgende
€ 29,90 € 20,00 (inclusief 9% btw)

De schepping van God is een nieuw deel in de dogmatische reeks van Willem J. Ouweneel en is een ontwerp van een scheppings-, mens- en zondeleer.
Alles wat God tot aanzijn heeft geroepen, vraagt om een duiding in het licht van de woorden van de Schrift. De Woordopenbaring wijst ons de weg in de scheppingsopenbaring.

Dit is allerminst een populair en gemakkelijk boek, maar een stevige, serieuze poging om aan de vragen rond de schepping recht te doen.
Magnifiek en miserabel is de mens. Voortgekomen uit Gods hand, voorwerp van schitterende voornemens van Vader, Zoon en Geest: magnifiek. Besloten onder de macht van de zonde, verworden en verloren in de diepste ellende: miserabel. Wat de Schrift zegt over de zonde, kunnen we pas begrijpen bij het licht van het bijbelse onderwijs over de mens. En daarin kunnen we pas weer inzicht verkrijgen als we luisteren naar wat Gods Woord zegt over de schepping. Hoogten en diepten van de mens, de zonde en de schepping: ziedaar het onderwerp van dit boek, dat onderdeel vormt van een breed ontwerp van een evangelisch-theologische dogmatiek. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Dr. Willem J. Ouweneel
Titel De schepping van God-Ontwerp van een scheppings-, mens- en zondeleer
Uitgever Medema
Plaats van uitgave Vaassen
Jaar van uitgave 2008
Aantal pagina's 303 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789063535292
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel