Vries, Huib de-Tot in de donkerste sloppen (nieuw)

Artikelnummer: 9789087182359
Vorige Artikel 110 van 122 Volgende
€ 9,95 (inclusief 9% btw)

Huib de Vries vertelt in Tot in de donkerste sloppen over de start van Stichting Bethlehem in de zwarte townships van Pretoria.
Als ds. J.A. Weststrate in 2014 naar Zuid-Afrika vertrekt, is dat met de gedachte de gereformeerde gemeente in Nederland van Silverton bij Pretoria te gaan dienen. Door Gods leiding komen hij en zijn vrouw ook in contact met de bevolking van Hammanskraal en Refilwe. Hun werk van barmhartigheid en Evangelieverkondiging in deze zwarte townships wordt ondergebracht in de stichting Bethlehem, die sinds 2018 onder toezicht staat van het deputaatschap Zending van de Gereformeerde Gemeente in Nederland. 
Tot in de donkerste sloppen biedt niet alleen een beeld van de pioniersfase van Bethlehem, maar geeft ook een beeld van het kerkelijk, geestelijk en maatschappelijk leven in Zuid-Afrika.
Huib de Vries (1961) werkt als redacteur voor de Erdee Media Groep. Eerder publiceerde hij bij De Banier onder meer Eredienst aan huis, Gedragen door de Herder, Thuisloos in twee werelden en In het hart van de zending.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Huib de Vries
Titel Tot in de donkerste sloppen-De start van Stichting Bethlehem in de zwarte townships van Pretoria
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Apeldoorn
Jaar van uitgave 2019
Aantal pagina's 117 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789087182359
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel