Pieters, Arie-Alle neuzen dezelfde kant op (nieuw)

Artikelnummer: 9789463989848
Vorige Artikel 26 van 41 Volgende
€ 14,85 (inclusief 9% btw)

In Alle neuzen dezelfde kant op van Arie Pieters kijken we aan de hand van 130 foto's terug op een periode, de jaren tussen 1946 en 1970, waarin het straatbeeld werd gedomineerd door vaak uniek vormgegeven vrachtwagens met 'een neus', oftewel 'torpedo' model trucks.
Tot in de tweede helft van de jaren zestig waren deze prominent aanwezig in ons land. Vrachtwagens die ongeacht het merk uitblonken door een eigen 'gezicht'.
Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in vogels, dieren en de natuur in het algemeen. Als actief lid van ondermeer Vogelbescherming Nederland en coördinator van de regionale bomenwerkgroep, zet hij zich als vrijwilliger ook in het dagelijkse leven in voor de natuur. Maar ook historie heeft altijd zijn interesse gehad. Eerder verschenen van zijn hand o.a. boeken over de plaatselijke en regionale geschiedenis en over de 'vergeten winter' van 1929.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Arie Pieters
Titel Alle neuzen dezelfde kant op
Uitgever Mijnbestseller.nl
Plaats van uitgave z.p.
Jaar van uitgave 2020
Aantal pagina's 140 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789463989848
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel