Clark, Mindy Starns en Gould, Leslie-Het kindermeisje van de Amish

Artikelnummer: 9789064511585
Artikel 1 van 24 Volgende
€ 8,50 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Het kindermeisje van de Amish van Mindy Starns Clark en Leslie Gould is deel 2 in de serie De vrouwen van Lancaster County.
Het is een fascinerend verhaal over de reis van een jonge vrouw: een reis naar Zwitserland, een geloofsreis en uiteindelijk een reis naar de liefde van haar leven.
Een rots achter een waterval ...
Een bekentenis ...
Een geheime overeenkomst die een eeuw lang verborgen is gebleven ...
Ada Rupp die als Amish is opgevoed, weet niets van deze zaken uit het verleden van haar familie. Haar ogen zijn voor het eerst in haar leven gericht op de toekomst. Nu ze een ernstige ziekte de baas is geworden, wil ze graag haar door God gegeven talenten gebruiken als onderwijzeres en trouwen met Will Gundy, een knappe weduwnaar op wie ze als kind al verliefd was. Maar als deze beide verlangens niet vervuld lijken te worden, wordt Ada's hart overspoeld door verdriet.
Dan ontmoet ze Daniel, een aantrekkelijke Mennonitische wetenschapper die een verrassend verzoek heeft. Hij heeft haar hulp nodig om een belangrijk historisch monument te behoeden voor de ondergang. Ada, een vriendin van de familie en een jong meisje gaan naar Zwitserland om een belangrijke kwestie op te lossen en ervoor te zorgen dat hun religieuze erfgoed behouden blijft.
Om daarin te slagen, moeten Ada en Daniel geheimen uit het verleden ontrafelen. Maar is er ook een toekomst voor hen samen weggelegd of zal Ada's hart voor altijd Will toebehoren, de enige man die ze ooit heeft gewild?

Specificatie Omschrijving
Schrijver Mindy Starns Clark en Leslie Gould
Titel Het kindermeisje van de Amish
Uitgever Het Zoeklicht
Plaats van uitgave Doorn
Jaar van uitgave 2012
Aantal pagina's 391 blz.
Bijzonderheden Paperback, paar kleine gebruikerssporen.
ISBN of EAN 9789064511585
© 2010 - 2020 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel