Rutherford, Samuel-Christus stervende en zondaren tot Zich trekkende

Vorige Artikel 221 van 274 Volgende
€ 39,50 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Christus stervende en zondaren tot Zich trekkende van Samuel Rutherford, twee lijvige delen met preken over het Evangelie van Johannes, hoofdstuk 12. 
Christus stervende en zondaren tot Zich trekkende of eene beschouwing van onze Zaligmaker in Zijn zielelijden, Zijn liefelijkheid in Zijn dood en wat die hebben teweeggebracht, waarin sommige gevallen van zielsonrust in zwakgelovigen en gronden van onderwerping onder de afwezigheid van Christus, met de ebben en vloeden van vrije genade, zijn opengelegd.
Verhandeld in leerredenen over het Evangelie van Johannes, hoofdstuk 12:27-33.
Hier zijn ook enige noodzakelijke afwijkingen tussengevoegd, overeenkomstig de gelegenheid van de tijd, nopens verschillende dwalingen van de Antinomianen en een korte verdediging van de leer van de Protestanten tegen de algemene bewering van de Arminianen, dat Christus voor allen en een ieder van de mensenkinderen gestorven is; de moraal en het voorstaan van de wederstandelijke bekering van zondaren, en welk geloof van allen in de zichtbare kerk vereist wordt, om het gemis waarvan velen veroordeeld zijn.
Door Samuël Rutherford, Evangeliedienaar en Professor in de Godgeleerdheid aan de Universiteit te St. Andrews in Schotland.
Vertaald door C.B. van Woerden te Zeist. 
Twee delen, compleet. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Samuel Rutherford
Titel Christus stervende en zondaren tot Zich trekkende
Uitgever Buurman & De Kler
Plaats van uitgave Leiden
Jaar van uitgave 1917
Aantal pagina's 454 + 408 blz.
Bijzonderheden Gebonden, randen rug en platten iets sleets, deel 1 lichter zwart dan deel 2, verder compleet en in goede staat.
ISBN of EAN n.v.t.
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel